CÉGÜNKRŐL TERMÉKEINK KAPCSOLAT E-MAIL
 
BEVONÓK
Étbevonók
Tejbevonók
Fehér és színes bevonók
CSOKOLÁDÉ
FONDAN
ÖNTETEK
JÉGKRÉMBEVONÓK
KRÉMEK
ISMERTETŐK
RECEPTJAVASLATOK
KÉZMŰVES
FELHASZNÁLÁSHOZ

A standard kakaós bevonómasszák a legáltalánosabb felhasználási célokra alkalmasak,
köszönhetően kiváló növényi zsír alapanyaguknak, értékes összetételüknek:
nagy kakaó- (16%) ill. tejszárazanyag tartalmuknak.

A bevonat kifogástalan fényű, nem túl rideg, konzisztencia-tulajdonságai optimálisak.

A felhasznált növényi zsír pálmamag alapú frakcionált vagy nem frakcionált.
A belőle készült bevonómassza nem igényel a kakaóvajhoz hasonló temperálást.
Ajánlott felhasználási hőmérséklet kb.
40 °C, amely érték tulajdonképpen csak a bevonathányadtól függ némiképp.
Olvadási tulajdonságai kiválóak: 30 °C felett jelentkezik érezhetően az olvadékonysága,
35 °C-on már csak kb. 7% marad szilárd, de ez a hányad is gyakorlatilag megolvad
a testhőmérséklet közelében.

Hogyan készítsük (video):

bevono video

 
 
Copyright Göteborgsfood Budapest Ltd. All Right Reserved.