head
 
CÉGÜNKRŐL TERMÉKEINK KAPCSOLAT E-MAIL
 
BEVONÓK
CSOKOLÁDÉ
Étcsokoládé, tejcsokoládé
Sütésálló csokoládé
FONDAN
ÖNTETEK
JÉGKRÉMBEVONÓK
KRÉMEK
ISMERTETŐK
RECEPTJAVASLATOK
KÉZMŰVES
FELHASZNÁLÁSHOZ

Csokoládé termékeink a legjobb minőségű
kakaóból készülnek. A kakaótartalmat, a viszkozitást
és a folyáshatár paramétereit vevőink kívánsága
szerint tudjuk beállítani. Csokoládé termékeinket
használhatják minden szabványos alkalmazáshoz,
mint a bevonás, drazsírozás, formázás.
A bevonó csokoládét könnyen olvasztható korongok
formájában készítjük.


Használat
Olvassza fel a darabokat 45-50 °C-on.
Teljes olvadás után a csokoládét temperálni
szükséges, bevonásra, drazsírozásra és díszítéshez.
A felhasználást követően javasoljuk a fokozatos lehűtést
optimális fény és az eltarthatóság érdekében.

Hogyan készítsük (video):

csoki video

pasztilla+bonbon



csokigolyo

brownie

Csomagolás                         
10 kg-os dobozban

doboztej
 
 
Copyright Göteborgsfood Budapest Ltd. All Right Reserved.