CÉGÜNKRŐL TERMÉKEINK KAPCSOLAT E-MAIL
 
BEVONÓK
CSOKOLÁDÉ
FONDAN
ÖNTETEK
JÉGKRÉMBEVONÓK
KRÉMEK
ISMERTETŐK
RECEPTJAVASLATOK
KÉZMŰVES
FELHASZNÁLÁSHOZ

Mindazokat a követelményeket messzemenően kielégíti, amelyeket a cukrászatban (pl. torta bevonása),
a puhacukorka készítésben (pl. szaloncukorka gyártása) vagy éppen a desszertgyártásban (pl. konyakosmeggy gyártása) a fondánnal szemben támasztanak.


Feldolgozásához célszerű 40-50 °C-ra felmelegíteni, ekkor konzisztenciája kellően lágy, ilyenkor a fondánmassza már könnyen egyneműsíthető kakaóporral, pasztákkal, gyümölcskészítményekkel stb.

Hogyan készítsük (video):

fondan video

 


Csomagolás                         
Kiszerelés 20 kg-os kartonokban.
Egy raklapon 640 kg van elhelyezve,
zsugorfóliával rögzítve.

 
 
Copyright Göteborgsfood Budapest Ltd. All Right Reserved.