CÉGÜNKRŐL TERMÉKEINK KAPCSOLAT E-MAIL
 
BEVONÓK
CSOKOLÁDÉ
FONDAN
ÖNTETEK
JÉGKRÉMBEVONÓK
KRÉMEK
ISMERTETŐK
RECEPTJAVASLATOK
KÉZMŰVES
FELHASZNÁLÁSHOZ

A kakaós bevonómasszát elsősorban nagyipari jégkrémgyártáshoz ajánljuk. A felhsznált plasztikus zsír tulajdonsága, hogy olyan bevonatot képez, amely fagyasztáskor az alacsony hőmérséklet ellenére nem reped. Előnye, hogy a bevonat kialakítása 28-33 °C-on
történhet, mert a bevonómassza ilyen viszonylag alacsony hőmérsékleten sem dermed meg.

 


Csomagolás 
5 és 10 kg-os vödörben

GRÉTA kakaós bevonómassza fagylalthoz
A nagyipari jégkrémbevonómasszát fejlesztettük tovább cukrászipari felhasználásra. Így a bevonó melegítést nem igényel, szobahőmérsékleten egyenletes keverés mellett tökéletes bevonatot képez.


Használat
Az öntetek közvetlenül a palackból használhatók.
A mártások körülbelül 35 °C-ra melegítendők, majd a fagylaltot belemártjuk a meleg bevonóba.


Csomagolás
1200 g-os műanyag flakonban
Gyűjtőcsomagolás: 1 kartonban 6 db flakon
 
Copyright Göteborgsfood Budapest Ltd. All Right Reserved.