CÉGÜNKRŐL TERMÉKEINK KAPCSOLAT E-MAIL
 
BEVONÓK
CSOKOLÁDÉ
FONDAN
ÖNTETEK
JÉGKRÉMBEVONÓK
KRÉMEK
ISMERTETŐK
RECEPTJAVASLATOK
KÉZMŰVES
FELHASZNÁLÁSHOZ

Krémtöltelékeink és krémeink sokféle sütőipari-,
tészta és cukrászipari felhasználásra alkalmasak.
Szobahőmérsékleten közepesen lágyak (félkemények).

Többek között használhatók: ostyákhoz, tortákhoz,
illetve töltött pralinékhoz. Jellemzően hidegen használandó.
Felhasználható péksütemények sütés előtti töltésére, amennyiben a tészta teljesenkörülveszi.
Szintén használható bevonásra, ha szép, lágy bevonatot szeretnénk

Használat
Krémtöltelékeink közvetlenül a vödörből használhatók, illetve felhabosítva, hogy még lágyabb terméket kapjunk.
Keverhetők vajkrémmel vagy tej/növényi krémekkel. Bevonásra használva 35-40 °C-ra melegítjük.
A krémtöltelékek közvetlenül a vödörből használhatók, melegítés nem szükséges.

Választék
Csokoládé krémtöltelék/krém
Mogyoró krémtöltelék/krém
Fehér töltelék/krém
Toffee/Karamell töltelék
Sütésálló csokoládé krémtöltelék

Hogyan készítsük (video):

krémek video




Csomagolás                         
5 és 10 kg-os vödörben

 
 
Copyright Göteborgsfood Budapest Ltd. All Right Reserved.